De Kunst van het paraderen

Soms lijkt het alsof we in een wereld leven waarin saaie kleuren de boventoon voeren. De jaren van flowerpower en punk liggen achter ons en hebben plaats gemaakt voor jaren van uniformering. Mascolori staat voor meer kleur en kentert de behoudendheid die momenteel het straatbeeld domineert. Een nieuwe, levenslustige stijl doet met Mascolori haar intrede in de garderobe van fashionminded Nederland.

Steeds meer mannen durven zich te laten zien en hun persoonlijkheid te laten spreken. Uitbundigheid mag weer en kleur is geen zonde. In Nederland zijn er mede dankzij de unieke schoenen van Mascolori gelukkig steeds meer mannen die niet bang zijn voor gedurfde fashion en een uitgesproken look.

Waar genieten van uiterlijk vertoon normaal is in Mediterrane landen, is het credo in Nederland nog vaak: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Deze bekrompenheid stuit ons tegen de borst. Vandaar dat wij met Mascolori een nieuwe mode en levensstijl propageren die samen te vatten is als De kunst van het paraderen.

Mascolori heeft een breed assortiment aan unieke schoenen en bijbehorende riemen en is wars van massaproductie. De producten worden in kleine oplages en op artesanale wijze vervaardigd door Pepe Milan. In samenspraak met Pepe Milan komt Mascolori tot verrassende en unieke ontwerpen en designs die u alleen bij Mascolori vindt. Met grote regelmaat wordt het assortiment aangevuld met nieuwe modellen.

Heeft u speciale wensen aangaande kleurencombinaties en materialen, neem dan contact met ons op. Aangezien de schoenen in kleine oplagen met de hand worden gemaakt is bijna elke kleur- en materiaalcombinatie mogelijk. 

Sinds medio 2011 zijn Pepe Milan schoenen te verkrijgen bij Mascolori. Hiermee is Mascolori de enige winkel die Pepe Milan producten verkoopt en de officiele distribiteur van dit bijzondere merk. Mascolori is de officiele dealer van het merk Pepe Milan in Nederland en Belgie. Indien u schoenen wilt importeren of aanschaffen bij de fabrikant, kunt u dat ons laten weten. U kunt op de contact pagina een bericht achterlaten.

Mascolori: De kunst van het paraderen.